HIRDETÉS

December 20-án, szerdán 16 órakor tartjuk az Oratóriumban karácsonyi kibocsátó istentiszteletünket, ezen minden diákunk részvétele kötelező! Kérem, hogy ünnepi öltözetben foglaljatok helyet legkésőbb 15.50-ig! Az ülésrend a következő: a középső oszlopban foglalnak helyet a fiúk osztályok szerint növekvő sorrendben.  A 9-10. évfolyamos lányok az ablaknál lévő, a 11-12. évfolyamos lányok a falnál lévő oszlopban ülnek A 11. D és 12. D osztály a karzaton ül, a fiúk az ablaknál, a lányok az orgonánál lévő helyeken.   

Ezen a napon a tanítás 15.10-kor befejeződik, a 9. órák elmaradnak.

Bővebben: Hirdetés, 2017. december 19.

Hirdetés

 Iskolánk éves rendje szerint a ránk következő vasárnap, december 10-én adventi úrvacsorás istentiszteletet tartunk. Ezen az alkalmon minden református felekezetű diákunk megjelenése kötelező. Kérem, hogy 8.45-re mindenki foglalja el a helyét az Oratóriumban, ünnepi viseletben. Az ülésrend osztályok szerint történik. Az istentisztelet perselypénzét a Kárpát-medencei Református Oktatási Alap céljára fordítjuk. Köszönjük az adományokat! A közös istentisztelet miatt a hétvégén a kollégista diákok számára nincs hazautazás. a préceszt a szokásos időben megtartjuk.

Bővebben: Hirdetés, 2017. december 6.

Hirdetés

Tájékoztatom tanulóinkat, hogy a ránk következő hétvégén a kollégistáknak általános hazautazásuk lesz. Tanulóink pénteken (november 17.) kapják kézhez a szülői értekezletre szóló meghívó levelet. Kérem, hogy mindenki adja át szüleinek, és az Értesítőkönyvben igazolják a szülők a levél átvételét!

Bővebben: Hirdetés, 2017. november 15.

Hirdetés

Tájékoztatom diákjainkat, hogy tanévrendünk szerint 2017. november 30-án és december 1-én szülői értekezletet tartunk. November 30-án, csütörtökön 16 és 18 óra között iskolánk tanárai fogadóórát tartanak. A debreceni és közel lakó tanulók számára ajánlatos kihasználni ezt az alkalmat, mert ekkor egy-egy tanárral esetleg hosszabban is el lehet beszélgetni.

Bővebben: Hirdetés, 2017. november 28.

Hirdetés

Szeretettel köszöntjük iskolánkban a Kolozsvári Református Kollégium diákjait, Kun Esztert és Zágoni Tamást, akik a 10.A osztály tanóráin vesznek részt. Kérem, fogadjátok őket szeretettel!

 

November 8-án, szerdán a Díszteremben  nemzetközi meteorit konferenciát rendeznek.  A konferencia zárásaként 17.30-kor mutatja be Kaba város ifjúsági színjátszó köre a Kaba-kő titka című színdarabot.  A darab megtekintése a 9. évfolyamos kollégista fiúk számára a kollégiumi foglalkozás keretében kötelező, minden más érdeklődő diákot és tanárt szeretettel látunk!

Bővebben: Hirdetés, 2017. november 6.

További cikkeink...

Digitális napló

napló

Órarend

Könyvtár

Névnap

2018. január 18. csütörtök
Piroska
07:12 16:15

Holnap
Sára, Márió
napja lesz.

Ki van itt?

Oldalainkat 74 vendég és 0 tag böngészi

;