Hirdetések
Szövegkinézet
  • Kisebb Kicsi Közepes Nagy Nagyobb
  • Alap Helvetica Segoe Georgia Times

HIRDETÉS

Mint azt már a szülőkkel levélben közöltük, május 4-én, pénteken szülői értekezletet tartunk. A szülői értekezlet 14 órakor az auditóriumban közös értekezlettel kezdődik, majd 14.30-tól osztály értekezleteket tartunk.  A szaktanárok 15 óra és 18 óra között tartanak fogadóórát, amelyen a tanulók egyéni teljesítményéről lehet érdeklődni, illetve az esetleges problémákat megbeszélni.

Az írásbeli érettségik miatt május 7. és 10. között az alsóbb éves tanulóknak érettségi szünetet adunk. A kollégistáknak hazautazás május 4-én, pénteken a tanórák után, visszaérkezés május 10-én, csütörtökön este.

Az írásbeli érettségi vizsgák miatt az iskola egész épületét át kell vizsgálnunk, minden idegen tárgyat el kell távolítanunk. Kérem, hogy a szünet előtt minden személyes tárgyat (könyvek, füzetek cipők, ruhák…) vigyetek el az osztálytermekből, illetve helyezzetek el a szekrényetekben! Az itt felejtett, összegyűjtött dolgokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! 

A jövő tanévi fakultációs választással /érettségi felkészítéssel/ kapcsolatos 2. tájékoztató levelet az érettségi szünet előtt kapják meg a jelenlegi 10. és 11. évfolyamos tanulók. A kitöltött és a szülőkkel aláíratott nyilatkozatot a szünet után kell leadni az osztályfőnököknek.

Az érettségi szünet után pénteken (május 11.) a szokásos órarend szerint kezdődik a tanítás. A tantermek egy részében ezen a napon német írásbeli érettségi vizsgák lesznek. Az osztályok és egyes órák áthelyezéséről a Titkárság előtti hirdetőtáblán a későbbiekben is folyamatosan tájékoztatjuk tanulóinkat! Kérjük, hogy az írásbeli érettségi vizsgák idején tartózkodjatok a hangoskodástól, illetve minden olyan cselekedettől, ami zavarná a vizsga menetét!  Az érettségi vizsga első hetében (május 7-11.) a csengetést leállítjuk,  a büfé zárva lesz! A következő héten (május 14. és 20. között)  már csak kisebb létszámú érettségi vizsgák lesznek, általában a Fizika előadóban. A vizsgákra való tekintettel minden diákunktól fegyelmezett viselkedést kérünk!

Május 12-én szombaton tanítási napot tartunk. A 10. évfolyamos tanulók matematikából, a 11. évfolyamos diákok magyar nyelv és irodalomból írnak szintfelmérő vizsgát. A 9. évfolyamos tanulók (9. A, B, Ny osztályok) számára ezen a napon természettudományos tanulmányi sétát szervezünk a Botanikus kertbe, valamint az Agora-ba, a természettudományos játszóházba. A nap részletes programját később ismertetjük. A résztvevő diákoktól 500 Ft hozzájárulást kérünk a belépőjegyekhez, az összeg másik felét az iskola vállalja magára. Kérem az osztályfőnöket, hogy a tanulóktól az 500 Ft összeget szíveskedjenek összegyűjteni! 

Emlékeztetek a digitális évkönyvvel kapcsolatos feladatokra. Kérem, hogy az osztályfőnökök minél előbb összesítsék a rendeléseket, és szedjék be a tanulóktól a rendelt képek árát!

 Debrecen, 2018. május 3.

                                                                        Győri József                                                                                                                                                             igazgató

Digitális napló

napló

Órarend

Könyvtár

Névnap

2018. augusztus 19. vasárnap
Huba
05:33 19:40

Holnap
István, Vajk
napja lesz.

Tehetségpont

Hatartalanul

  • Legolvasottabb

  • Legfrissebb

Út a tudományhoz

út a tudományhoz logo

Látogatók

;