Hirdetések
Szövegkinézet
  • Kisebb Kicsi Közepes Nagy Nagyobb
  • Alap Helvetica Segoe Georgia Times

HIRDETÉS

Iskolánkban az utolsó tanítási nap 2018. június 15, péntek. Korábban csak nagyon komoly indokkal, igazgatói engedéllyel lehet az iskolából távol maradni, illetve az internátusból kiköltözni.  Az utolsó héten hétfőtől szerdáig órarend szerint folyik a tanítás. Csütörtökön az 1-2. tanórát tarjuk meg órarend szerint, a 3-5. órákban a Diákönkormányzat szervez programot.  Erről később kaptok részletes tájékoztatást. Kérem, hogy ezeken a programokon is minden diákunk fegyelmezetten vegyen részt!

A pénteki napon (június 15.) reggel 8 órától közös áhítattal zárjuk a tanévet az Oratóriumban. Az áhítat után osztályfőnöki órára kerül sor az osztályteremben. Kérjük, hogy mindenki pakoljon ki szekrényéből, adja át a szekrénye kulcsát! Az elvesztett kulcsok másolási ára 1000 Ft. Kérem, hogy az osztálytermekből minden személyes dolgot vigyetek el, az osztály saját tárgyainak raktározásáról, megőrzéséről  az osztályfőnök gondoskodik! Az osztályfőnöki óra után a kollégista tanulók az internátusokba menjenek át, ahonnan szobájuk átadása után költözhetnek ki!  A szóbeli érettségi előkészítése miatt a 9.D és 10.B osztályok már csütörtökön reggel pakoljanak ki az osztálytermeikből! A 9.D osztály a 12.D, a 10.B osztály a 12.A osztály termébe költözzön át!

Amint korábban hirdettük, a 11. évfolyamosok kedden, a 9. évfolyamosok szerdán és csütörtökön adhatják le a használatra kapott tartós könyveiket a könyvtárban. Akik elmaradtak a könyvek leadásával, csütörtökön pótolhatják! Akiknek tartozásuk van, nem iratkozhatnak be a következő tanévre.

A beiratkozás június 21-én, csütörtökön délelőtt lesz, ezt követi a gólyatábor.  A táborozáson résztvevő diákvezetők, szobafőnökök szerda este érkezzenek meg! A gólyatábor szombaton délelőtt ér véget, a segítő diákok az internátusban maradhatnak az évzáróig.

Iskolánk tanévzáró ünnepségét 2018. június 24-én, vasárnap 14 órakor tartjuk a Nagytemplomban. Erre az alkalomra minden diákunkat szeretettel várjuk a szülőkkel együtt. Kérem, hogy 13.50-re foglaljátok el helyeteket ünnepi öltözetben osztályonként a Nagytemplomban.! (A kollégista tanulók bemehetnek az internátusba átöltözni. ) A tanév végi bizonyítványokat az ünnepség után az osztálytermekben kapják meg tanulóink. Ekkor lesz lehetőség a következő tanévre szóló iskolalátogatási bizonyítványok kérésére a Titkárságon. A következő tanévre szóló beiratkozás a bizonyítvány leadásával vagy visszaküldésével válik érvényessé.

Ezen a héten megkapják tanulóink a május havi étkezési számlákat, a kollégisták az internátusok vezetőitől, a többiek az osztályfőnököktől vehetik át. Kérjük, feltétlenül adjátok át szüleiteknek! A júniusi számlákat várhatóan a tanévzárókor tudjuk átadni. Mindenkit kérünk a tartozások  pontos, határidőre történő rendezésére! Befizetési hátralékkal rendelkező tanuló ősztől nem kaphat kollégiumi elhelyezést, illetve ebédet!

A következő tanév kezdésével kapcsolatos várható időpontok:

Javító és különbözeti vizsgák:                       2018. augusztus 31, péntek

Beköltözés az internátusokba:                       2018. szept. 1 (szombat) déltől

Tanévnyitó istentisztelet:                              2018. szeptember 2, vasárnap, 15 óra

Első tanítási nap:                                           2018. szeptember 3, hétfő

A szünetben a Gimnázium Titkársága szerdai napokon 9 és 12 óra között tart ügyeletet.

Tanulóinknak és tanárainknak kellemes és pihentető nyári szünidőt kívánok:

  Győri József
    igazgató

Digitális napló

napló

Órarend

Könyvtár

Névnap

2018. szeptember 24. hétfő
Gellért, Mercédesz
06:21 18:28

Holnap
Eufrozina, Kende
napja lesz.

Tehetségpont

Hatartalanul

Út a tudományhoz

út a tudományhoz logo

Látogatók

;