Hirdetések
Szövegkinézet
  • Kisebb Kicsi Közepes Nagy Nagyobb
  • Alap Helvetica Segoe Georgia Times

Hirdetés

Tájékoztatom tanulóinkat, hogy a ránk következő hétvégén a kollégistáknak általános hazautazásuk lesz. Tanulóink pénteken (november 17.) kapják kézhez a szülői értekezletre szóló meghívó levelet. Kérem, hogy mindenki adja át szüleinek, és az Értesítőkönyvben igazolják a szülők a levél átvételét!

Pénteken (november 17.)  lesz a  második felvételi nyílt napunk.  Kérem, hogy ha van a családban, gyülekezetben, baráti körben olyan 8. osztályos tanuló, aki iskolánk iránt érdeklődik, hívjátok fel erre az alkalomra a figyelmét!

Egyszeri szociális segélyre hirdetünk pályázatot.  Olyan tanulóink számára kívánjuk ezt nyújtani, akiknek komoly gondot jelent az iskolai kötelezettségek (egyenruha, kirándulás, osztálypénz, érettségi felkészítés…) költségeinek kifizetése. A pályázati űrlap az osztályfőnököktől vagy a Titkárságon kérhető, illetve letölthető iskolánk honlapjáról. Beadási határidő:  2017.  november 30, csütörtök.

Ebben az évben is meghirdették az egyházi segélyszervezetek karácsonyi élelmiszergyűjtő akcióikat, amelyekkel rászoruló családokon igyekeznek segíteni.   Iskolánk is csatlakozik a szokásos „Kék vödör” akcióhoz. Kérem az osztályokat, hogy legalább két vödör (vagy doboz) nem romlandó élelmiszer ( cukor, liszt, olaj, száraz tészta, konzervek…)  összegyűjtését vállalják. A gyűjtés határideje: 2017. december 5.

Debrecen, 2017. november 15.

Győri József
igazgató

Digitális napló

napló

Órarend

Könyvtár

Névnap

2018. szeptember 24. hétfő
Gellért, Mercédesz
06:21 18:28

Holnap
Eufrozina, Kende
napja lesz.

Tehetségpont

Hatartalanul

Út a tudományhoz

út a tudományhoz logo

Látogatók

;