Hirdetések
Szövegkinézet
  • Kisebb Kicsi Közepes Nagy Nagyobb
  • Alap Helvetica Segoe Georgia Times

Hirdetés

Szeretettel köszöntjük iskolánkban a Kolozsvári Református Kollégium diákjait, Kun Esztert és Zágoni Tamást, akik a 10.A osztály tanóráin vesznek részt. Kérem, fogadjátok őket szeretettel!

 

November 8-án, szerdán a Díszteremben  nemzetközi meteorit konferenciát rendeznek.  A konferencia zárásaként 17.30-kor mutatja be Kaba város ifjúsági színjátszó köre a Kaba-kő titka című színdarabot.  A darab megtekintése a 9. évfolyamos kollégista fiúk számára a kollégiumi foglalkozás keretében kötelező, minden más érdeklődő diákot és tanárt szeretettel látunk!

 

November 9-én, csütörtökön este Csete Őrs, iskolánk egykori diákja 1956 személyesen című könyvének bemutatója lesz a Díszteremben. Mivel a könyvbemutatón a 9.D osztály tanulói szerepelnek, kollégista osztálytársaik számára kötelező a részvétel. Rajtuk kívül – a téma aktualitása miatt – a 12. évfolyamos kollégista tanulók részvétele kötelező. Természetesen erre az előadásra is várunk minden érdeklődő diákot és tanárt.

 

Csütörtökön, november 9-én 14.30-kor  tartjuk iskolánkban az őszi próbanyelvvizsgát. A jelentkezett tanulók számára az 1-6. tanóra lesz megtartva. Gyülekezés és regisztráció  14.15-kor a Nagy Előadóteremben. Mindenki hozzon magával íróeszközt és szótárat! A vizsgán résztvevők másnapra feleletmentes napot kapnak.

 

A ránk következő hétvégén a kollégista tanulók számára szülői kérésre lehetséges a hazautazás. A szombat esti précesz a szokásos időpontban lesz. Vasárnap 10 órakor az Árpád téri templomban vesznek részt istentiszteleten az itt maradó tanulók.

 

November 14-én, kedden tanári értekezlet miatt az 1-6. óra lesz megtartva, a délutáni órák elmaradnak.

 

Kérjük, hogy az iskolai egyenruhával kapcsolatos nyilatkozatot az osztályfőnökök szedjék össze, és adják le a Titkárságon. A ruha díjának előlegét a kollégista tanulók az internátusok vezetőinek, a nem kollégista tanulók Rozgonyi Zoltánné /Gizike néni/ gazdasági vezetőnek fizessék be!

 

 

Digitális napló

napló

Órarend

Könyvtár

Névnap

2018. június 19. kedd
Gyárfás
04:33 20:36

Holnap
Rafael, Dina, Polett
napja lesz.

Tehetségpont

Hatartalanul

  • Legolvasottabb

  • Legfrissebb

Látogatók

;