Hirdetések
Szövegkinézet
  • Kisebb Kicsi Közepes Nagy Nagyobb
  • Alap Helvetica Segoe Georgia Times

Hirdetés

Tájékoztatom diákjainkat, hogy tanévrendünk szerint 2017. november 30-án és december 1-én szülői értekezletet tartunk. November 30-án, csütörtökön 16 és 18 óra között iskolánk tanárai fogadóórát tartanak. A debreceni és közel lakó tanulók számára ajánlatos kihasználni ezt az alkalmat, mert ekkor egy-egy tanárral esetleg hosszabban is el lehet beszélgetni.

December 1-én, pénteken a szülői értekezlethez egy drogprevenciós előadás is tartozik.  A 10. évfolyam tanulói az 5. órában  vesznek ezen részt a nagy előadóteremben, számukra ez a tanóra elmarad. Kérem, hogy  11.45-re mindenki pontosan jelenjen meg, és fegyelmezetten viselkedjen! Minden érdeklődő szülő számára 12.45 és 13.30 között tartunk hasonló témájú előadást a nagy előadóteremben. A közös szülői értekezlet december 1-én, pénteken 14 órakor kezdődik a nagy előadóteremben. Ezt követi az osztályértekezlet. Tanáraink 18 óráig állnak a szülők rendelkezésére.

A következő héten pályaorientációs napokat tartunk a 11. és 12. évfolyamos tanulók számára. Terveink szerint kedden, december 5-én a 4. órában a  Pázmány Egyetem, az 5. órában a Debreceni Egyetem Bölcsészkara képviselői  tartanak  tájékoztatót a nagy előadóteremben. A Debreceni Egyetem Orvostudományi  Kara december 7-én, csütörtökön  a  9. órában ad tájékoztatást. Az előadásokon azok a 11. és 12.  évfolyamos tanulók vehetnek részt, akik az osztályfőnököknél előzetesen bejelentkeztek. Természetesen így az ő hiányzásuk igazolt.

 A hirdetéshez mellékelem a 2017. évi karácsonyi természetbeni KÉK VÖDÖR segélyakció és a Kárpát-medencei Református Oktatási Alap felhívását, amiket az osztály hirdetőtábláján kérem elhelyezni! A természetbeni adományokat a jövő hét közepéig osztályonként gyűjtsétek össze, és adjátok le a Titkárságon! Az Oktatási Alappal kapcsolatban december elején adunk részletes tájékoztatást.

 Felhívom a figyelmet arra, hogy az egyszeri segélykérelmek beadási határideje november 30-án, csütörtökön lejár. Kérem, hogy minél előbb adjátok be a kérelmeket a mellékletekkel, kereseti igazolásokkal együtt.

 Debrecen, 2017. november 28.

Győri József
igazgató

 

Digitális napló

napló

Órarend

Könyvtár

Névnap

2018. szeptember 24. hétfő
Gellért, Mercédesz
06:21 18:28

Holnap
Eufrozina, Kende
napja lesz.

Tehetségpont

Hatartalanul

Út a tudományhoz

út a tudományhoz logo

Látogatók

;