Hirdetések
Szövegkinézet
  • Kisebb Kicsi Közepes Nagy Nagyobb
  • Alap Helvetica Segoe Georgia Times

Hirdetés

 Iskolánk éves rendje szerint a ránk következő vasárnap, december 10-én adventi úrvacsorás istentiszteletet tartunk. Ezen az alkalmon minden református felekezetű diákunk megjelenése kötelező. Kérem, hogy 8.45-re mindenki foglalja el a helyét az Oratóriumban, ünnepi viseletben. Az ülésrend osztályok szerint történik. Az istentisztelet perselypénzét a Kárpát-medencei Református Oktatási Alap céljára fordítjuk. Köszönjük az adományokat! A közös istentisztelet miatt a hétvégén a kollégista diákok számára nincs hazautazás. a préceszt a szokásos időben megtartjuk.

A szombati napon (december 9.) a Rákóczi Szövetség konferenciájának résztvevői meglátogatják a Kollégium Gyűjteményeit. A program szervezésében szükségünk van diák segítőkre. Kérem azokat a diákokat, akik részt vettek a Rákóczi Szövetség nyári táborában, illetve a partiumi vagy felvidéki kiránduláson, hogy jelentkezzenek Katona Péter tanár úrnál, és segítsenek a program lebonyolításában.

Bizonyára mindenki értesült róla, hogy az elmúlt napokban súlyos kár érte iskolánk épületét. Egy eltörött alkatrész miatt forró víz öntötte el a 12.A osztály termét, valamint az alatta lévő szinten és az alagsorban lévő termeket. A kár igen nagy, természetesen igyekszünk minél előbb hozzákezdeni a teljes felújításhoz. Első lépésként ki kell szárítani az elöntött épületrészeket, ezért a 12. A osztály termének padlózatát is meg kell bontanunk. A 12.A osztály tanulói, illetve az ebbe az osztályterembe beosztott  csoportok számára elkészítettük a módosított terembeosztást, ami hétfőtől lép életbe. A beosztás megtekinthető a Titkárság hirdetőtábláján. A 12. A osztály szekrényeit a tanterem előtti folyosórészben fogjuk elhelyezni, ezek továbbra is használhatók lesznek!  Kérem, hogy a szekrényekre kis méretű, könnyen eltávolítható matricát ragasszatok, és írjátok rá a neveteket!  A 12. A osztály tanulói péntek délben minden személyes tárgyat vigyenek magukkal! Köszönöm tanulóink és tanáraink megértését!

A karácsonyi természetbeni adománygyűjtést a héten le kívánjuk zárni. Kérem az osztályokat, hogy természetbeni adományaikat a Gimnázium Titkárságán adják le!

A jövő héten, csütörtökön és pénteken (december 14-15.) karácsonyi ajándékvásárt rendezünk a Gimnázium Titkársága előtti részen.

Örömmel közlöm diákjainkkal, hogy nevelőtestületünk úgy döntött, hogy a december 22-i, pénteki tanítási napot egy későbbi időpontra helyezi át. Így módosul a kibocsátó istentisztelet időpontja is: december 20, szerda, 16 óra. A szünet előtti utolsó tanítási nap december 21, csütörtök, amikor az osztályok karácsonyi műsorainak bemutatására lesz lehetőség.

Minden diákunknak és tanárunknak áldott adventet kívánok:

 Debrecen, 2017. december 6.

Győri József
igazgató

 

Digitális napló

napló

Órarend

Könyvtár

Névnap

2018. szeptember 24. hétfő
Gellért, Mercédesz
06:21 18:28

Holnap
Eufrozina, Kende
napja lesz.

Tehetségpont

Hatartalanul

Út a tudományhoz

út a tudományhoz logo

Látogatók

;