Hirdetések
Szövegkinézet
  • Kisebb Kicsi Közepes Nagy Nagyobb
  • Alap Helvetica Segoe Georgia Times

HIRDETÉS

December 20-án, szerdán 16 órakor tartjuk az Oratóriumban karácsonyi kibocsátó istentiszteletünket, ezen minden diákunk részvétele kötelező! Kérem, hogy ünnepi öltözetben foglaljatok helyet legkésőbb 15.50-ig! Az ülésrend a következő: a középső oszlopban foglalnak helyet a fiúk osztályok szerint növekvő sorrendben.  A 9-10. évfolyamos lányok az ablaknál lévő, a 11-12. évfolyamos lányok a falnál lévő oszlopban ülnek A 11. D és 12. D osztály a karzaton ül, a fiúk az ablaknál, a lányok az orgonánál lévő helyeken.   

Ezen a napon a tanítás 15.10-kor befejeződik, a 9. órák elmaradnak.

A karácsonyi szünet előtti utolsó tanítási nap: december 21, csütörtök. A szünet utáni első tanítási nap: január 3, szerda. A kollégista tanulók január 2-án, kedden érkezzenek vissza! Kérem, hogy a szünet előtt az osztálytermekből minden személyes tárgyat vigyetek el! Külön is felhívom a figyelmet arra, hogy a tanulói szekrényekben ruhaneműt ne hagyjatok, a testnevelés felszerelést mindenki vigye haza kimosni!

Az utolsó tanítási napon a korábbi évek gyakorlata szerint lehetőség lesz arra, hogy az osztályok bemutassák karácsonyi műsorukat.  A jó rend érdekében egy előzetes beosztás készül, ami lehetővé teszi, hogy egymás műsorait is megnézzétek! Felhívom a figyelmet a következőkre:

  • A műsorokat csak a saját osztálytermekben lehet előadni.
  • A termekben semmiféle kárt nem okozhattok, a falak, bútorok nem sérülhetnek!
  • A fokozott tűzveszély és a füstjelző készülékek miatt osztályonként csak az adventi koszorú gyertyája gyújtható meg, semmilyen más nyílt láng nem használható!
  • Kérjük, hogy a termeket folyamatosan szellőztessétek!
  • Eltávozás előtt a termet rendben, tisztán kell hagyni, a székeket a padokra fel kell rakni!
  • Csütörtökön a tanítási nap 11 órakor fejeződik be, korábban senki nem hagyhatja el az iskola épületét! Az internátusokba is csak 11 óra után lehet belépni.

Köszönjük a karácsonyi segélyakciókban való aktív részvételt. A természetbeni adományok mennyisége jóval a várakozás felett volt, nagy részét már át is adtuk a Református Szeretetszolgálatnak. Köszönjük az adventi úrvacsorás istentisztelet perselyadományait, melynek összege 55.000 Ft. Ezt a Kárpát-medencei Oktatási Alap céljaira ajánljuk fel. Erre a célra folytatjuk a gyűjtést, reménységünk az, hogy tanulónként legalább 300 Ft-ot sikerül még összegyűjteni. Ez történhet osztálypénzből, de különösen fontosnak tartjuk az egyéni gyűjtés lehetőségét. A barátok, rokonok, családtagok közötti gyűjtés mások figyelmét is felhívja erre a jó kezdeményezésre. Az egyéni gyűjtést választóknak lehetősége van arra, hogy ha 1000 Ft-ot 5 adományozótól összegyűjtenek, ezt 3 óra közösségi munkának elszámolják. Egy tanuló maximálisan 2000 Ft-ot számolhat el ilyen módon! Az egyéni gyűjtéshez egy igazolólapot mellékelünk, ezzel számolható el a közösségi szolgálat.

Elkészült a 2017. év iskolai életéről szóló rövid beszámoló, amely hamarosan iskolánk honlapján is elérhető lesz. A beszámolót elektronikus formában a szülők E-mail címére eljuttattuk.  Tanulóink gyülekezeteinek, illetve lelkipásztorainak is szeretnénk eljuttatni egy levelet, ehhez is kérjük diákjaink szokásos segítségét!

Iskolánk minden tanárának, diákjának és családtagjaiknak áldott karácsonyi ünnepet és eredményes, boldog új évet kívánok:

Debrecen, 2017. december 19.

Győri József
igazgató

Digitális napló

napló

Órarend

Könyvtár

Névnap

2018. szeptember 24. hétfő
Gellért, Mercédesz
06:21 18:28

Holnap
Eufrozina, Kende
napja lesz.

Tehetségpont

Hatartalanul

Út a tudományhoz

út a tudományhoz logo

Látogatók

;