Hirdetések
Szövegkinézet
  • Kisebb Kicsi Közepes Nagy Nagyobb
  • Alap Helvetica Segoe Georgia Times

Hirdetés

Tájékoztatom diákjainkat, hogy iskolánkban a szaktárgyi jegyek lezárása a hét végéig,  a magatartás és szorgalom  jegyeké 2018. január 23-án, az osztályozó értekezleten történik.  Az osztályfőnökök szedjék be és aktualizálják a közösségi szolgálati naplókat! Az Értesítőkönyveket csak január 30-án szedjék be, mert a félévi osztályzatokról szóló értesítőket február 2-án kapják meg a tanulók!

A ránk következő szombaton (január 20.) iskolánk tantermeiben központi írásbeli felvételit írnak a 8. osztályos tanulók.  Kérem, hogy minden osztály szedje le terméből a karácsonyi díszeket, és minden személyes tárgyat (könyv, füzet, ruha…) rakjanak be a diákok a szekrényeikbe! Kérem, hogy pénteken az utolsó óra után minden termet rendezetten, tisztán hagyjatok, a székeket rakjátok fel a padokra! A termekben hagyott tárgyakat összegyűjtjük, értük felelősséget nem vállalunk.

A felvételi dolgozatok javítása és az osztályozó értekezlet miatt félévi szünetet kapnak tanulóink január 22-én és 23-án.  A kollégisták a szokásos időpontban kedden estére érjenek vissza!

Felhívom a figyelmet arra, hogy a következő héten, január 25. és 28. között (csütörtök-vasárnap) félévkezdő csendesnapokat tartunk a Kollégium Oratóriumában Czeglédy Péter Pál lelkipásztor szolgálatával. Vasárnap úrvacsorás közös istentisztelet zárja az alkalmakat. A kezdési időpontok:

Csütörtök: 16 óra,       Péntek: 14,30,        Szombat: 18 óra,    Vasárnap: 9 óra

Kérem, hogy az Oratóriumban  osztályok szerint helyezkedjetek el, és az énektanulás miatt a kezdés előtt 15 perccel foglaljátok el helyeteket! A részvétel minden tanulónk számára valamennyi alkalmon kötelező! Azoknak a bejáró tanulóknak a szülei, akiknek a közlekedési nehézségek miatt a szombat esti részvételük körülményes,  az értesítőkönyvben írásban kérhetik az osztályfőnöktől a  szombat esti alkalomról szóló felmentést.

            Kérem az osztályfőnököket, hogy ezen a héten szíveskedjenek elszámolni a Kárpát-medencei Oktatási Alap részére osztály keretben történt gyűjtés összegével a Gimnázium Titkárságán! Köszönjük a karácsony előtti természetbeni felajánlásokat, amelyeket eljuttattunk a Református Szeretetszolgálathoz és a Dorcas segélyszervezethez. Azt kérem, hogy legalább jelképes összeggel minden osztály járuljon hozzá a nemes célhoz! Kérem, hogy a gyűjtésekben kiemelkedően teljesítő tanulók elismerését az osztályfőnökök rögzítsék a közösségi szolgálati naplóban!

Végzős tanulóink számára ebben az évben is kiírásra kerül a Dr. Szendi Balázs-díj és a Dr. Tóth Kálmán-díj. A kiírások, illetve a pályázati űrlapok megtekinthetők az osztályfőnököknél, a Titkárságon, valamint az iskola honlapján! A pályázatok beadási határideje: 2018. január 29, hétfő!

Újjáalakult a Rákóczi Szövetség iskolai szervezete. Akik még be szeretnének lépni a szervezetbe, január végéig töltsék ki a belépési nyilatkozatot! A nyilatkozat Katona Péter tanár úrtól, illetve Balázs Eszter 11.D osztályos tanulótól, most megválasztott elnöktől kérhető. Mivel ebben az évben március 15-höz  négy napos hosszú hétvége csatlakozik, ezért terveink között szerepel egy vajdasági diákutaztatási program megpályázása. A pályázatot csak akkor nyújtjuk be, ha elegendő tanulói, illetve szülői nyilatkozatot kapunk arról, hogy van elég érdeklődés a program iránt. A nyilatkozatok az osztályfőnököktől, illetve a Titkárságon kérhetők.  Beadási határidő: 2018. január 25!

  Debrecen, 2018. január 16.

Győri József
igazgató

 

Digitális napló

napló

Órarend

Könyvtár

Névnap

2018. augusztus 19. vasárnap
Huba
05:33 19:40

Holnap
István, Vajk
napja lesz.

Tehetségpont

Hatartalanul

  • Legolvasottabb

  • Legfrissebb

Út a tudományhoz

út a tudományhoz logo

Látogatók

;