Hirdetések
Szövegkinézet
  • Kisebb Kicsi Közepes Nagy Nagyobb
  • Alap Helvetica Segoe Georgia Times

 Iskolánk éves rendje szerint szerdán, szeptember 27-én tanári értekezlet miatt a délutáni tanítási órák elmaradnak, az oktatás a 6. órával fejeződik be. Kérem, hogy az ebédelni kívánók legkésőbb 14.15-ig menjenek le az étkezdébe!

Az éves terv szerint a 9. évfolyam számára pénteken, szeptember 29-én közösségi szolgálatot terveztünk a Hősök Temetőjében. Az összetorlódott programok miatt módosítottuk az időpontot, és várhatóan október 26-án, csütörtökön délután kerül majd rá sor.

A ránk következő hétvégén (szeptember 30, október 1.) iskolai programjaink miatt nincs hazautazás, rendkívüli esetben az igazgató vagy helyettese adhat erre engedélyt. A szombat esti préceszt, valamint a vasárnap délelőtti istentiszteletet a szokásos időpontban tartjuk az Oratóriumban. Ezen a hétvégén kerül sor a fiúk és lányok labdarúgó bajnokságára (RAB) az internátus udvarán lévő pályán. Szombaton este a précesz után 19 órakor rendezzük az Európai Diáksportnapi futást, gyülekező 19 órakor az internátusi sportpályán.

A szeptember 30-i érmelléki kirándulásra jelentkezett tanulók és tanárok számára szeptember 28-án, csütörtökön 10.45-kor lesz megbeszélés a nagy előadóteremben!

Felhívom a figyelmet arra, hogy a rendszeres szociális segély iránti előzetes kérelem beadási határideje szeptember 29-én, pénteken jár le. A kérelmek beadhatók a Titkárságon vagy átadhatók az osztályfőnöknek!

A Reformáció 500. évfordulója alkalmából kiírt televíziós vetélkedő közvetítését október 1-én, vasárnap délután a kollégista tanulók a Kálvin teremben, valamint a társalgókban tekinthetik meg. Szurkoljunk diáktársainknak!

Debrecen, 2017. szeptember 25.

Győri József
igazgató

Digitális napló

napló

Órarend

Könyvtár

Névnap

2018. június 19. kedd
Gyárfás
04:33 20:36

Holnap
Rafael, Dina, Polett
napja lesz.

Tehetségpont

Hatartalanul

  • Legolvasottabb

  • Legfrissebb

Látogatók

;