Hirdetések
Szövegkinézet
  • Kisebb Kicsi Közepes Nagy Nagyobb
  • Alap Helvetica Segoe Georgia Times

Hirdetés

Hirdetem tanulóinknak, hogy a tanévrendünk szerint az internátusi tanulóknak bent maradós hétvége következik (január 13-14.), hazautazás csak rendkívüli esetben igazgatói engedéllyel lehetséges. A préceszt és a vasárnapi istentiszteletet a kollégista tanulók számára az Oratóriumban a  szokásos időben megtartjuk. Internátusi programként pénteken vacsora után teaházat és filmklubot,  szombat délelőtt  asztalitenisz bajnokságot szervezünk. Biztatjuk a csapatokat, hogy a tervezett kosárlabda bajnokságra is jelentkezzenek! 

Szombat délután 15 és 17 óra között korcsolyázási lehetőséget biztosítunk diákjaink  számára a Tócóskertben lévő Jégcsarnokban. A belépés tanulóink számára ingyenes, a korcsolya bérlése a helyszínen 500 Ft. A balesetveszély miatt a részvétel szülői nyilatkozathoz kötött. A nyilatkozat szövege az internátusokban, illetve  a Gimnázium Titkárságán vehető át. Csak azok vehetnek részt a korcsolyázáson, akik a szülők által aláírt nyilatkozatot pénteken délig  (január 12.) a Gimnázium Titkárságán, illetve az internátus vezetőinek átadják!

Tájékoztatom tanulóinkat, hogy a félévi szaktárgyi jegyek lezárása 2018. január 23-án, kedden  történik meg, azok módosítására, javítására  azonban csak január 19-ig van lehetőség.

A következő tanévre jelentkező diákok írásbeli felvételi vizsgája január 20-án, szombaton lesz. A felvételi vizsga, valamint annak javítása és a félév zárása miatt január 22-én, hétfőn  és 23-án, kedden nem lesz tanítás iskolánkban, tanulóink félévi szünetet kapnak.

Január 25. és 28. között félévkezdő csendesnapokat tartunk, ennek programját később közöljük. A csendesnapok miatt a január 27-28-i hétvégén nincs hazautazás!

A félévi értesítőket  csak február 2-án, pénteken, a következő általános hazautazáskor kapják meg tanulóink! Ezen a napon az első  5 órát tartjuk meg, utána utazhatnak haza diákjaink. Ekkor kerül sor a félévi értékelő értekezletre, tehát február 8-án nem lesz rövidített tanítási nap!

Kérem, hogy akik a Kárpát-medencei Oktatási Alap számára adományt gyűjtöttek, a pénzt és a kitöltött adománygyűjtő lapot adják át az osztályfőnöknek, akik a közösségi szolgálati naplóban rögzítsék a teljesített órákat!  Kérem, hogy az osztályfőnökök szíveskedjenek leadni a Titkárságon az osztály által felajánlott összeget!

 

  Debrecen, 2018. január 8.

Győri József
igazgató

 

Digitális napló

napló

Órarend

Könyvtár

Névnap

2018. augusztus 19. vasárnap
Huba
05:33 19:40

Holnap
István, Vajk
napja lesz.

Tehetségpont

Hatartalanul

  • Legolvasottabb

  • Legfrissebb

Út a tudományhoz

út a tudományhoz logo

Látogatók

;