Hirdetések
Szövegkinézet
  • Kisebb Kicsi Közepes Nagy Nagyobb
  • Alap Helvetica Segoe Georgia Times

Hirdetés

Iskolánk éves rendje szerint a ránk következő vasárnap, február 18-án közös istentiszteletet tartunk az Oratóriumban, ezen iskolánk minden tanulójának részvétele kötelező. Az istentisztelethez kapcsolódva emlékezünk meg a kommunizmus áldozatairól, ebben az évben Sass Kálmán egykori érmihályfalvai lelkipásztorról. Ezen az alkalmon hirdetjük ki a Nagy Géza Matematika háziverseny eredményeit, valamint a Dr. Szendi Balázs és Dr. Tóth Kálmán ösztöndíjpályázat nyerteseit. Kérem, hogy 8.45-re ünneplő ruhában mindenki foglalja el helyét az Oratóriumban! A hétvégi program miatt a kollégista tanulóknak nincs hazautazásuk.

 Iskolánk Diákönkormányzata pénteken, február 18-án 18 órától KI MIT TUD? vetélkedőt szervez a Nagy Előadóteremben. Részleteket a plakátokon olvashattok. Kérem, hogy minél többen jelentkezzetek, illetve szurkoljatok! Tombola felajánlásokat szívesen fogadnak a  rendezők!

A sítáborban részt vett minden tanulót kérem, hogy szerdán (február 14.) a 3. szünetben ( 10.40-kor) jöjjön a tetőtéri nagy előadóterembe, fontos megbeszélésre!

A nagycsaládos (három vagy több gyermek) tanulók figyelmét felhívom arra, hogy amennyiben felsőoktatási intézménybe járó testvérük van, a 2. félévi intézménylátogatási igazolást sürgősen szerezzék be, és adják le a Gimnázium Titkárságán.

Akik nem adták még le érettségi jelentkezésüket, azonnal tegyék meg azt!

 

Minden osztály megkapja iskolánk pontosított 2. félévi munkarendjét, amelyben több változás történt.  Kérem, hogy a korábbi tervezet helyett mindenki ezt használja!

 

Felhívom a figyelmet arra, hogy a következő héten a pénteki nap (február 23) tanítási szünet, de a csütörtöki napon minden órát megtartunk! A jövő hét eseményeivel kapcsolatban később adunk tájékoztatást. 

Debrecen, 2018. február 12.

Győri József
igazgató

 

Digitális napló

napló

Órarend

Könyvtár

Névnap

2018. augusztus 19. vasárnap
Huba
05:33 19:40

Holnap
István, Vajk
napja lesz.

Tehetségpont

Hatartalanul

  • Legolvasottabb

  • Legfrissebb

Út a tudományhoz

út a tudományhoz logo

Látogatók

;