Szülők tájékoztatása
Szövegkinézet
  • Kisebb Kicsi Közepes Nagy Nagyobb
  • Alap Helvetica Segoe Georgia Times

Kedves Szülők! Gondviselők!

 Tájékoztatom Önöket arról, hogy az Oktatási Hivatal 2018-ban sorra kerülő tanfelügyeleti ellenőrzésre jelölte ki intézményünket. A folyamatról a szülői értekezlet közös alkalmán részletesen is tájékoztattuk a jelenlévő szülőket. Az önértékelési és ellenőrzési folyamat része egy olyan kérdőíves felmérés, amely a szülők elégedettségét hivatott mérni. Az anonim elégedettségi kérdőív kitöltése maximum 15 percet vesz igénybe, és különösebb számítógépes ismeretet nem követel.

A kérdőívet minden olyan szülői E-mail címre igyekszünk eljuttatni 2017. december 5-ig,  amely az iskolában hozzáférhető. A levelek továbbításában segítséget nyújtanak a Szülői Tanács képviselői is.

Kérem, hogy ha 2017.december 5-én estig nem jutott el Önökhöz a kérdőív, szíveskedjenek egy E-mailt küldeni az iskola Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus címére. A levél tárgyaként írják be: „Kérdőívet kérek!”. A levélben a tanuló nevét és osztályát tüntessék fel. A válaszlevél tartalmazza majd a kérdőív elérhetőségét.

 

A kitöltéssel kapcsolatban a következőkre hívom fel figyelmüket:

  • Lehetséges, hogy több forrásból is megkapják a kérdőívet, de azt kérjük, hogy tanulónként csak egy kerüljön kitöltésre. Ez azt jelenti, hogy csak az egyik szülő töltse ki azt!
  • A kérdőívet ne a tanulók töltsék ki! Nekik hasonló formában lesz lehetőségük véleményt nyilvánítani.

 

Köszönöm együttműködésüket, áldott adventet kívánok:

Debrecen, 2017. december 2.

 

Győri József
igazgató

Digitális napló

napló

Órarend

Könyvtár

Névnap

2018. december 13. csütörtök
Luca, Otília, Lúcia
07:11 15:44

Holnap
Szilárda
napja lesz.

Tehetségpont

Hatartalanul

  • Legolvasottabb

  • Legfrissebb

Út a tudományhoz

út a tudományhoz logo

Látogatók

;