Pályázatok
Szövegkinézet
  • Kisebb Kicsi Közepes Nagy Nagyobb
  • Alap Helvetica Segoe Georgia Times

Ösztöndíjpályázat 12.  évfolyamos diákjaink részére

 Kedves 12. évfolyamos diákok!

 Mellékelten olvashatjátok a Dr. Szendi Balázs-díj odaítélésének feltételeit. A díjat a neves orvosprofesszornak, iskolánk volt diákjának özvegye alapította. A díjra az ebben a tanévben érettségiző évfolyamról azok pályázhatnak, akik egészségügyi területen (orvos, ápolónő, gyógyszerész) szeretnének továbbtanulni, és megfelelnek a többi feltételnek is. A pályázati összeg olyan nagy, hogy az elbírálásnál minden szempontot igyekszünk alaposan figyelembe venni. Ezért azt kérjük, hogy a pályázók a lehető legalaposabban igyekezzenek a pályázati űrlapot kitölteni, a szükséges mellékletekkel, igazolásokkal ellátni. 

 A pályázatokat 2018. január 29-ig kell leadni a Gimnázium Titkárságán!

 Sikeres pályázást kívánok:

Debrecen, 2018. január 16.

Győri József
igazgató

 SzendiB

A Dr. Szendi Balázs-díj elnyerésének feltételei:

 A díjat a Debreceni Református Kollégium Gimnáziumának érettségiző osztályai diákjai közül évente egy, esetleg két fő nyerheti el. A díj elnyerésére minden tanévben pályázatot ír ki a Gimnázium. A beérkezett pályázatokat első lépésben az ORANDO ET LABORANDO ALAPÍTVÁNY Kuratóriuma rangsorolja, majd a Nevelőtestület titkos szavazással hozza meg döntését.

A díj elnyerésének feltételei:

  1. Kiváló tanulmányi eredmény
  2. Kifogástalan, példamutató magatartás, közösségi munka
  3. Lehetőleg vidéki, szociálisan rászoruló vagy nagycsaládos származás
  4. Orvosegyetemi, vagy más az egészségügyhöz szorosan kapcsolódó továbbtanulási szándék az adott évben

A Díj két fokozatú, egyenként 25.000 Ft értékű jutalommal. Az odaítélés feltétele az 1.-3. pontok teljesülése, valamint a 4. pont szerinti továbbtanulási szándék, és az arra való felkészülés. A Díj első részletét ünnepélyes keretek között, díszoklevél kíséretében a Gimnázium igazgatója adja át a 2. félévben. A Díj második fokozatát (részletét) a 4. pontban foglalt tanulmányok megkezdésekor (sikeres felvételi és beiratkozás után) kaphatja meg a díjazott.

A Díjat évente egy személy nyerheti el. Ha valamelyik évben a Díj nem kerül kiosztásra, a következő évben (a pályázatoktól függően) két személy részére is megítélhető.

Digitális napló

napló

Órarend

Könyvtár

Névnap

2018. augusztus 19. vasárnap
Huba
05:33 19:40

Holnap
István, Vajk
napja lesz.

Tehetségpont

Hatartalanul

  • Legolvasottabb

  • Legfrissebb

Út a tudományhoz

út a tudományhoz logo

Látogatók

;