Hírek
Szövegkinézet
  • Kisebb Kicsi Közepes Nagy Nagyobb
  • Alap Helvetica Segoe Georgia Times

A Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma minden tavasszal meghívja a Tiszántúli Református Egyházkerület gyülekezeteinek konfirmandus csoportjait a Kollégium és Debrecen nevezetességeinek megtekintésére, egymással és az iskolával való ismerkedésre. Természetesen örömmel fogadjuk a református általános iskolák osztályait, csoportjait is! Az elmúlt években igen sok pozitív visszajelzést kaptunk a résztvevőktől. Örömmel tapasztaltuk azt, hogy a most lezajlott felvételi vizsgákon sok olyan tanuló jelent meg azok közül, akik az előző évi találkozókon részt vettek.

  1. április 14-én, szombaton 10 órára várjuk a gyülekezeti küldöttségeket, a konfirmálókon kívül szeretettel hívjuk a gyülekezetek fiataljait, hitoktatóikat, és természetesen a kísérő szülőket is. A végleges programot a jelentkezők száma és összetétele alapján állítjuk össze. A múlt évhez hasonlóan a Gimnázium felújított, Péterfia utcai épületében fogadjuk a csoportokat. Kisbuszokkal, gépkocsikkal lehetséges a Gimnázium udvarán parkolni. A programban szerepel közös áhítat, énektanulás, valamint a Kollégium történetéről és mai életéről szóló érdekes beszámoló. Lehetőség lesz az Oratórium, a Nagykönyvtár, a Gyűjtemények és Nagytemplom megtekintésére is.

Délután a Gimnázium udvarán játékos vetélkedőre, sportolásra van lehetőség, de a csoportok önálló programot is szervezhetnek maguknak. Tanácsoljuk, hogy hideg ebédet mindenki hozzon magával, de szerény szeretetvendégségre mi is hívjuk a fiatalokat.

Kérjük, hogy részvételi szándékáról legkésőbb 2018. április 6-ig szíveskedjék értesíteni a Gimnázium Titkárságát postai levélben (4026 Debrecen, Péterfia u. 1-7.),  E-mailben ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy faxon (52-614-930).  A jelentkezés során kérjük megadni a csoport létszámát (fiú-lány), a kísérők számát, az utazás módját, a csoport vezetőjének nevét és elérhetőségét. A jelentkezőket közvetlenül tájékoztatjuk a további tudnivalókról.

A rendezvénnyel kapcsolatos információk az intézmény honlapján (www.drkg.hu) is folyamatosan megjelennek.

 Szeretettel várjuk a jelentkezéseket:

 

Győri József

igazgató

Digitális napló

napló

Órarend

Könyvtár

Névnap

2018. szeptember 24. hétfő
Gellért, Mercédesz
06:21 18:28

Holnap
Eufrozina, Kende
napja lesz.

Tehetségpont

Hatartalanul

Út a tudományhoz

út a tudományhoz logo

Látogatók

;