Rendezvények
Szövegkinézet
  • Kisebb Kicsi Közepes Nagy Nagyobb
  • Alap Helvetica Segoe Georgia Times

 Szeretettel hívjuk a XI. Tiszántúli Református Jótékonysági Bálra, amely 2018. február 9-én lesz a debreceni Kölcsey Központban 18 órai kezdettel.

Isten irgalmas szeretete jelent meg Jézus Krisztusban a mi javunkra: felebarátunkká lett. Sokszínű örömöt hozott, hogy megvidámítson bennünket sokféle gondunk és feladatunk között. Bármilyen nagy sebet ütött is körülöttünk a kifosztottság-tapasztalat, meg az egyedül hagyatottság tapasztalata, az irgalmas szeretet képes begyógyítani azokat. Evangéliumi derűvel és szeretettel bizonyítsuk meg hitünket a Nagydobronyi Irgalmas Samaritánus Református Gyermekotthon (Kárpátalja) lakóinak javára.

Iskolánk 12. B osztálya kapott felkérést arra, hogy a február 9-én megrendezésre kerülő szalagavató bálon bemutatott táncukkal nyissák meg a bált. Diákjaink kezdeményezésére természetbeni gyűjtést szervezünk az Otthon lakói számára. Olyan, kimondottan lányoknak való ajándékokat várnánk, mint nyakláncok, karkötők, olcsó ékszerek, piperecikkek, kisebbeknek játékok. A felajánlott ajándéktárgyakat a Leányinternátusban, illetve a Gimnázium Titkárságán lehet leadni.

 

Irgalmas Samaritánus Református Gyermekotthon - Nagydobrony

Cikk a TTRE honlapján

 

 

Digitális napló

napló

Órarend

Könyvtár

Névnap

2018. augusztus 19. vasárnap
Huba
05:33 19:40

Holnap
István, Vajk
napja lesz.

Tehetségpont

Hatartalanul

  • Legolvasottabb

  • Legfrissebb

Út a tudományhoz

út a tudományhoz logo

Látogatók

;